Vitaliteit opzoeken

Workshop

Vitaliteit opzoeken

Doe je wat je wil doen? Al is het af en toe? Je hart maakt geen concrete plannen, maar biedt houvast en geeft signalen over wat jij écht het allerliefste wil. Maar dan moet je die signalen wel oppikken. En er iets mee doen.

Je verkent wat jou beweegt en wat je gevoel zegt. Welke mensen, activiteiten en plannen in je leven maken je blij en sterk? Je leert hoe je meer ruimte maakt voor je gevoel, zowel in alledaagse zaken als bij grotere levensvraagstukken.

Ga terug

Bekijk onze andere workshops

Keuzes maken & actief opvolgen

Keuzes maken & actief opvolgen

Genoeg gepraat, het is tijd voor actie! In deze workshop gaan we even niet vertragen en al helemaal niet
achteroverleunen.

Je bepaalt welke concrete doelen jij wil nastreven, zoals meer rust, minder oordelen of hart en hoofd laten
samenwerken. Je schrijft , ordent en denkt na over wat nodig is om jouw gedrag aan te passen. Zo ontstaat een heus actieplan. Je krijgt natuurlijk ook handvaten om dit plan te laten slagen.

Op adem komen

Op adem komen

Wanneer en hoe doe je dat, op adem komen? Tijdens het uitlaten van de hond, of kan het ook midden in de drukte van de supermarkt? En is het een kwestie van diep ademhalen en weer verder?

Je wordt je bewust van de mate waarin je ‘aan’ staat en begrijpt wat dat met je doet, leert meer over hoe je op adem komt en gaat even lekker relaxen. Natuurlijk krijg je ook tools mee voor thuis.

Veerkracht ontdekken

Veerkracht ontdekken

Wanneer je hoofd helder is, is het een prachtig stukje menselijke kracht. Heb je regelmatig een woelig hoofd? Dan is het hoog tijd om er goed voor te gaan zorgen.

Je gaat je hoofd ordenen en leert je gedachten positief te benutten. Je verkent welke zaken in jouw omgeving voor mentale onrust zorgen en leert vaardigheden om zelf orde te scheppen en rust te creëren.